Transport GRATUIT oriunde in tara la peste 20.000 de produse. Ai 15 zile timp sa te razgandesti !

HTC One V în România prin Marketonline! Urmaşul lui HTC Legend disponibil la comandă

Marketonline

După ce aţi aflat că HTC One X a fost deja oferit prin precomanda de către evoMAG, acum se pare că şi HTC One V îşi pregăteşte intrarea în ţara noatra, de această dată prin Marketonline, retailerul care ne-a oferit un iPad 3 în teste. One V este considerat urmaşul lui HTC Legend, de la care împrumuta câteva elemente de design.

 
Telefonul a fost prezentat la MWC 2012, împreună cu celelalte două noi modele din seria One: One S şi One X. Acesta este cel mai accesibil model ca preţ dintre cele 3, costând doar 1.327 lei în oferta marketonline, deci cam jumătate din preţul lui HTC One X. Acesta este probabil cel mai ieftin telefon cu tehnologie Beats Audio pe care îl putem găsi în România, iar dotările sale includ un display de 3.7 inch, cu rezoluţie de 480 x 800 pixeli, 4 GB memorie internă, 512 MB RAM, HSDPA, WiFi şi o cameră de 5 MP cu autofocus şi bliţ LED.

Handsetul măsoară 9.2 mm în grosime şi cântăreşte 115 grame. El rulează Android 4.0 ICS cu o variantă uşor modificată de HTC Sense 4.0. Sub carcasa sa se ascunde şi un procesor de 1 GHz şi avem la dispoziţie şi o baterie Li-Ion de 1500 mAh. Observaţi ce barbie interesantă are handsetul, o trăsătură de design care ne duce la începuturile telefoanelor Android, când astfel de curbe erau la modă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu