Transport GRATUIT oriunde in tara la peste 20.000 de produse. Ai 15 zile timp sa te razgandesti !

Telefon Mobil LG Smartphone P990 Optimus 2X Black


Primul smartphone din lume cu procesor dual-core

LG Optimus 2X P990 este echipat cu cel mai avansat procesor intalnit in telefonia mobila – procesorul dual-core NVIDIA Tegra™ 2. Cele doua nuclee ale procesorului de 1GHz functioneaza in tandem pentru a asigura rularea simultana a aplicatiilor in conditii optime, viteza uimitoare de navigare pe internet, cea mai buna experienta multimedia, toate aceasta in conditiile unui consum redus de energie


Hiperviteza de navigare si rulare a aplicatiilor


Bucura-te de accesul extrem de rapid la toate site-urile favorite cu cea mai mare viteza de navigare din lumea smartphone. Avantajul este usor de observat atunci cand navighezi pe site-uri bogate in aplicatii multimedia si componente flash. Vei remarca cu siguranta accesul mai rapid la aplicatiile favorite precum Facebook, E-mail, YouTube™, Gallery si Maps. Aplicatiile au viteze de reactie incredibile si nu se vor mai inregistra efecte de sacadare.


Rularea simultana a mai multor aplicatii, fara intreruperi sau efecte de sacadare


Puterea dual-core inseamna ca poti rula simultan mai multe aplicatii fara a diminua performanta. Foloseste mai multe aplicatii in acelasi timp fara niciun efort si fara riscul de a-ti pierde datele. Asculta muzica si descarca fisiere in timp ce te distrezi cu jocul tau favorit, având totodata posibilitatea de a primi apeluri.


Inregistrare si redare Full HD. Content Mirroring prin intermediul interfetei HDMI


Optiunea full HD iti arata lumea la o rezolutie de 1080p. inregistrarea si redarea filmelor full HD iti ofera cea mai realista experienta video. Bucura-te de toate detaliile si retraieste amintirile cu o claritate exceptionala. Orice vezi pe ecranul telefonului tau incluzând pagini web, continut video si jocuri poate fi vizionat pe un TV Full HD prin intermediul interfetei HDMI pentru mai mult confort si pentru o experienta multimedia deosebita. Transforma-ti telefonul intr-o platforma sociala si bucura-te de continutul multimedia de inalta calitate impreuna cu prietenii tai.

Un nou standard al jocurilor pe mobil

Ruleaza jocuri la calitatea consolelor cu un control exceptional al miscarilor datorita senzorului giroscopic integrat. Procesorul dual-core ofera telefonului puterea necesara pentru a reda calitatea vizuala si grafica a jocurilor de ultima generatie. imbunatateste experienta de gaming prin conectarea via HDMI la un TV LCD Full HD. Traieste impreuna cu prietenii cele mai tari senzatii.

Camera de 8MP cu blit LED


In plus fata de beneficiile procesorului dual-core, LG Optimus 2X iti ofera o camera de 8MP cu autofocus si blit LED pentru a surprinde cele mai frumoase momente din viata, precum si o camera frontala de 1.3MP pentru videotelefonie.





Download utile
 LG P990 Optimus 2X.pdf- Manualul utilizatorului LG P990 Optimus 2X


Promotie!

1.179,99 RON
    • Rata de la 45,18 RON prin BRD
    • Pretul include TVA
    • Taxa verde: 2.00 RON
    • Cod produs: 36220

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu