Transport GRATUIT oriunde in tara la peste 20.000 de produse. Ai 15 zile timp sa te razgandesti !

Telefon mobil Allview A4 All, Black

Telefon mobil Allview A4 All este un produs adresat in special persoanelor care doresc sa se bucure de facilitatile unui smartphone la un pret accesibil. 


Dispozitivul dispune de un procesor Cortex-A9 la 1 GHz, un display de 3,5 inch, are un design ergonomic, iar carcasa de pe spate are o textura cauciucata, placuta la atingere. În plus are GPS, Bluetooth 4.0, iar bateria generoasa de 1500mAH asigura un timp de convorbire de 300 de minute.

Pe cat de mic, pe atat de unic. Acest smartphone poate fi adaptat starii tale de spirit atat prin numeroasele teme pe care le pune la dispozitie cat si prin carcasele de culori diferite pe care le poti achizitiona din shop-ul Allview. Asadar, daca spre exemplu te simti euforic poti utiliza carcasa galbena, iar dacă ai o stare meditativă poti folosi carcasa albastra.

Uita de momentele de plictiseala din tren sau autobuz deoarece prin aplicatia Gameloft Live poti descarca o varietate de jocuri. Traieste aventura prin Shark Dash sau experimenteaza bucuria de a avea propriile tale animale prin Wonder Zoo.

Prin Skype sau Yahoo Messenger ai posibilitatea de a-i vedea pe cei dragi atunci cand vorbesti cu ei. Povesteste-le, arata-le şi ajuta-i sa traiască alaturi de tine toate evenimentele importante din viata ta.

Pentru voi, iubitorii de muzica, A4All este partenerul ideal. Traieste baladele rock, dansează languros pe ritmuri latine sau relaxeaza-te pe sunetele muzicii de jazz prin aplicatia Radio FM.

Share, tweet sau check-in. Prin toate acestea tu iti comunici preferintele si le arati prietenilor tai ceea ce iti place si ce lucruri se intampla in viata ta. Impartaseste cu ei localurile preferate de mancare, cele mai trendy cluburi sau poze si clipuri de la evenimentele deosebite din viata ta. Mai mult, odata ajunsi langa tine, iti poti transforma telefonul intr-un hotspot portabil prin functia thetering, pentru ca voi toti sa navigati pe Internet.  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu