Transport GRATUIT oriunde in tara la peste 20.000 de produse. Ai 15 zile timp sa te razgandesti !

Telefon Dual SIM Allview Smartphone V1 Viper

Allview Smartphone V1 Viper
Allview Smartphone V1 Viper

Allview introduce urmatorul pas in evolutia smartphone-ului: V1 Viper

Dotat cu un procesor Quad Core de 1,2 GHz si un ecran IPS LCD de 4,7” cu Gorilla Glass, acesta se pozitioneaza cu fermitate in topul celor mai performante  smartphone-uri din Romania.

Sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean ii asigura randamentul si viteza necesara; iar conectivitatea 3G cu viteza download de pana la 21,6 Mbps il desavarsesc ca un adevarat lider.
Provenind din familia Allview, V1 Viper ofera functionalitatea dual-SIM.
Toate aceste caracteristici se imbina cu armonie intr-un design atragator si ultra slim de doar 7,9 mm grosime.

Ecran generos, rezolutie inalta, rezistenta sporita


V1 Viper imbina toate calitatile pe care le cauti la un ecran, fara niciun compromis.
Imaginile prind viata cu o rezolutie HD de 1280 x 720 px, 312dpi. Iar tehnologia IPS OGS si dimensiunea de 4.7” nu lasa nici un detaliu sa se piarda. Si ca pachetul sa fie complet, V1 Viper iti ofera protectia exceptionala garantata de Gorilla Glass.

Design rafinat si ultra slim – cel mai subtire smartphone Allview


V1 Viper te va incanta zi de zi cu formele elegante si designul ultra slim. Cu o grosime de numai 7,9 mm este cel mai subtire smartphone din gama Allview.  Iar greutatea de doar 124,9 grame il face comod si usor de manevrat.

Viteza si performanta


Dispunand de un puternic procesor quad core 1.2GHz si 1GB de memorie RAM, V1 Viper impresioneaza prin performanta sa exceptionala. Te poti bucura de jocuri 3D, aplicatiile ruleaza la nivelul optim, iar necesitatile tale de multi-tasking sunt satisfacute fara niciun compromis. In plus,  capacitatea de download la 21,6 Mbps iti asigura viteaza necesara pentru o experienta de browsing inegalabila.

Imagini graitoare si detalii remarcabile     


V1 Viper este dotat cu camera performanta OV8830, de 8MP, cu autofocus si LED flash, care iti permite sa surprinzi imagini HDR incantatoare sau filme HD 1080p. O singura miscare a degetului pe ecran face trecerea din modul camera in galeria de imagini si invers.
Iar partea frontala a telefonului dispune de o a doua camera de 2MP care faciliteaza convorbirile video sau portretele reusite datorita functiei Beauty Face.
In plus, accesul la cele doua camere se poate face fara a debloca ecranul, pentru acele momente unice pe care nu vrei sa le ratezi.

Sunet inegalabil


Te poti bucura de muzica ta preferata la o claritate superioara gratie amplificatorului audio Yamaha integrat si a sistemului DTS (Digital True Surround) cu care V1 Viper este dotat. In plus, ai incluse o pereche de casti de ultima generatie cu un design inovator si incinta de aluminiu care asigura o fidelitate extrem de inalta.

Android 4.2 Jelly Bean


V1 Viper ruleaza cel mai nou sistem de operare - Android 4.2 Jelly Bean, ceea ce inseamna o experienta mai fluida si mai rapida; timpi mai scazuti de reactie a aplicatiilor; optimizarea bateriei si multe alte imbunatatiri.

Personalizare prin widget si teme


Datorita sistemului de operare, V1 Viper este foarte usor de personalizat prin aplicatiile widget. Ele se pot modifica si manipula in functie de nevoile tale pentru o experienta unica. In plus, ai posibilitatea de a accesa si creea widget-uri fara a fii nevoie sa deblochezi ecranul.

Capace  bonus


Si ca pachetul sa fie complet, primesti gratuit (incluse in cutie) 3 capace ce ofera telefonului protectie si un plus de eleganta. Ele vin in 3 culori – alb piano, negru mat si albastru metal – tu o alegi pe cea care ti se potriveste.

Foto panoramic


Fii creativ cu pozele pe care le faci – camera de 8MP captureaza imagini panoramice atat pe orizontala cat si pe verticala; fiind companionul perfect pentru vacantele tale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu