Transport GRATUIT oriunde in tara la peste 20.000 de produse. Ai 15 zile timp sa te razgandesti !

Samsung I8262 Galaxy Core Dual Sim

Samsung I8262 Galaxy Core Dual Sim
Samsung I8262 Galaxy Core Dual Sim

Detalii despre telefonul mobil Samsung Galaxy Core I8262 Dualsim Blue...

   - Performanta puternica integrata
   - Experienta imbunatatita cu Smart Features
   - Motion UI

SAMSUNG Galaxy Core I8262 este telefonul dual core si Smart Dual SIM a celor de la Samsung. Integreaza un procesor dual core tactat la 1.2GHz si ruleaza sistemul de operare Android Jelly Bean. Samsung Galaxy Core iti ofera o experienta simpla a conectarii, productivitatii si iti permite sa iti folosesti timpul foarte eficient.

Performanta Puternica Integrata

Te astepti doar la ce e mai bun de la Samsung Galaxy Core cand vine vorba de performanta. Un procesor rapid si puternic dual-core tactat la 1.2GHz impreuna cu ultimul sistem de operare Jelly Bean de la Android iti permite sa muncesti usor si sa te bucuri de o experienta fluida de utilizare. Tranzitiile sunt aproape imperceptibile, fie ca incarcarci mai multe aplicatii sau navighezi prin albumul foto, sau biblioteca ta media pe ecranul mare de 4.3 inci. Samsung Galaxy Core iti permite sa te bucuri mai mult de colectia ta media si un timp mai mare de convorbiri datorita bateriei de 1800 mAh.

Experienta imbunatatita cu Smart Features

Du-ti experienta de utilizare a smartphone-ului mai sus. Samsung Galaxy Core iti ofera o mare varietate de servicii si functii care ruleaza simultan pentru a-ti imbunatati experienta mobila. Toate sunt simplificate cu miscari usoare pentru control intuitiv:

  •    Smart Stay: In timp ce te uiti la ecran, acesta nu se va bloca
  •    Smart Alert: Notificarile pentru evenimentele ce le-ai ratat (apeluri si mesaje) cand ridici telefonul
  •    Motion UX: Scutura pentru a actualiza si intoarce telefonul pentru a-l pune pe silentios cu miscari simple
  •    Smart Dual SIM: Ambele cartele SIM raman active tot timpul si poti primi apeluri de pe SIM2 si sa vezi apelurile in asteptare, chiar si cand te afli intr-o convorbire pe SIM1.

Smart Services

Samsung Galaxy Core iti permite sa citesti ebook-uri, sa te joci si sa citesti ultimele stiri, sa navighezi prin orase cu usurinta si viteza. Acum lumea se va afla la indemana cu ajutorul functiilor de social networking oferite de Samsung precum ChatON, care iti permite sa trimiti mesaje text chiar si la un grup de persoane si sa partajezi imagini instantaneu.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu