Transport GRATUIT oriunde in tara la peste 20.000 de produse. Ai 15 zile timp sa te razgandesti !

Telefon mobil Allview A5 Duo, Dual SIM, Black!

Telefon mobil Allview A5 Duo, Dual SIM, Black
Telefon mobil Allview A5 Duo, Dual SIM, Black

Descriere telefon mobil Allview A5 Duo, Dual SIM, Black

Allview A5 Duo este un telefon dual SIM destinat in special tinerilor si celor care vor sa se bucure de facilitatile oferite de un smartphone la un pret accesibil. Dotat cu un procesor Dual Core de 1,2 GHz, display generos de 4” cu o rezolutie de 480x800 px, procesor grafic Mali 400 si functii utile datorate celui mai nou sistem de operare, Android 4.2.2 Jelly Bean, A5 Duo este solutia ideala pentru cei care isi doresc un telefon echipat pentru divertisment. Bateria telefonului rezista pana la 8 ore in conditii de functionare continua, pana la 10 ore in convorbire sau 10 zile in stand-by.

Lasa-te impresionat de procesorul puternic
A5 Duo este dotat cu un procesor Dual Core de 1,2 GHz, datorita caruia aplicatiile ruleaza mai rapid. Cu tehnologia HSDPA+ care permite viteze de download de pana la 21,6 Mbps streamingul video se va realiza rapid si orice aplicatie iti doresti se va descarca intr-un timp mai scurt. Memoria RAM de 512 MB iti ofera viteza suficienta procesarii tuturor informatiilor. Memoria flash de 4GB este suficienta pentru aplicatiile tale favorite, iar prin adaugarea unui card microSD de pana la 32 GB spatiul de stocare pentru imaginile, filmele si muzica ta preferata iti va fi asigurat. La toate acestea am adaugat un procesor grafic Mali400 si astfel jocurile si aplicatiile tale favorite ruleaza mai fluent.

Bucura-te de display-ul generos
Diagonala de 4" iti pune la dispozitie o suprafata potrivita pentru a vizualiza fotografiile si videoclipurile tale preferate, documentele sunt mai usor de citit, iar apelurile video devin experiente mult mai placute. Cu o rezolutie de 480 x 800 px, toate detaliile imaginilor sunt clare, iar tu te poti bucura de ele.

Experimenteaza Android 4.2.2. Jelly Bean
A5 Duo ruleaza cel mai nou sistem de operare - Android 4.2.2 Jelly Bean. Astfel, te vei bucura de o experienta mai fluida si mai rapida, timpi mai scazuti de reactie si o tranzitie rapida intre ecrane. Accesibil din bara de notificari, Quick meniul iti usureaza accesul la cele mai utilizate functii precum: WiFi, Bluetooth, GPS, 3G, profiluri audio, luminozitate si altele.

Surprinde momente unice din viata ta
Camera foto de 3,2 MP devine partenerulul tau atat in vacante cat si in viata de zi cu zi. Functia de detectare faciala nu te lasa sa ratezi nici un zambet. In plus, ai ocazia sa iti uimesti prietenii cu fotografiile panoramice capturate cu telefonul, atat in format orizontal cat si vertical.

Distreaza-te cu jocurile favorite
Jocuri de aventura sau curse de masini? De strategie sau dexteritate? Din magazinul de aplicatii preinstalat iti poti descarca in telefon jocuri care sa te tina angrenat in actiune si sa iti dezvolte diverse abilitati.

Fii aproape de prietenii tai
Cu Allview A5 Duo esti la un click distanta de toti prietenii tai, prin intermediul aplicatiilor de social media. Stai la povesti cu ei pe Yahoo Messenger sau pe Skype, da-le like-uri si comment-uri pe Facebook, impartaseste-le noutati prin Twitter. Iar pentru a-i avea si mai aproape, foloseste functia de Video Call.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu