Transport GRATUIT oriunde in tara la peste 20.000 de produse. Ai 15 zile timp sa te razgandesti !

Telefon Mobil Samsung Smartphone S5300 Galaxy Pocket, Black

Telefonul Mobil Samsung Smartphone S5300 Galaxy - Compact si puternic


Samsung Smartphone S5300 Galaxy Pocket
Telefon Mobil Samsung Smartphone S5300 Galaxy Pocket,
Black
In ciuda profilului sau subtire, nu trebuie sa subestimati telefonul Samsung S5300 Galaxy Pocket. Acesta beneficieaza de un procesor cu o frecventa tactata la 832Mhz care se va ocupa cu usurinta de aplicatiile de socializare si functiile uzuale.

Telefonul Mobil Samsung Smartphone S5300 Galaxy - Pur si simplu inteligent


Imbunatatiti experienta dumneavoastra mobila. Samsung S5300 Galaxy Pocket este conceput pentru performata. Acesta ruleaza sistemul de operare Andoid 2.3 Gingerbread, avand o memorie interna de 3GB. Astfel ofera utilizatorului posibilitatea de a stoca muzica, filme, fotografii si aplicatii mult mai usor.



Telefon Mobil Samsung Smartphone S5300 Galaxy - Conectivitate


Portul USB 2.0 permite conexiuni rapide pentru transferul facil de date si pentru conectarea dispozitivelor periferice.
Modulul integrat Bluetooth v3.0 de mare viteza ofera conexiunea fara fi a castilor, precum si a imprimatelor, PC-urilor si altor dispozitive.


Telefon Mobil Samsung Smartphone S5300 Galaxy - Jack de 3.5mm si Radio FM


Daca vreti sa ascultati muzica pur si simplu va conectati setul de casti sau boxele portabile in mufa jack de 3.5mm de care dispune Samsung Galaxy Pocket. De asemena functia Radio FM va ofera divertisment audio gratuit, astfel incat puteti asculta cele mai recente hit-uri si stiri.


INCARCATOR AUTO CELLY CLAMICRO MICRO
USB EU STANDARD
CADOU INCARCATOR AUTO CELLY CLAMICRO MICRO USB EU STANDARD... in valoare de 29,99 RON!


Pretul tau:
429,00 RON
Rata de la 18,67 RON prin BRD
Pretul include TVA
Taxa verde: 2.00 RON
Cod produs: SAMS5300




Fotografia telefonului mobil Samsung Smartphone S5300 Galaxy Pocket, Black are caracter orientativ si poate contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii oficiali; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului telefonului mobil Samsung Smartphone S5300 Galaxy Pocket, Black. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori. Fiecare Telefon Mobil Samsung beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Tara de provenienta a telefonului mobil Samsung Smartphone S5300 Galaxy Pocket, Black nu implica obligatii contractuale 


Preturile si tarifele afisate pe eMobilGSM includ TVA. Pentru mai multe detalii accesati sectiunea cu detalii privind modalitatile de cumparare online si plata. Informatii despre rate online aici. Informatii despre livrare aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu