Transport GRATUIT oriunde in tara la peste 20.000 de produse. Ai 15 zile timp sa te razgandesti !

Telefon Mobil Sony Smartphone ST21i Xperia tipo

Telefon Mobil Sony Smartphone ST21i Xperia tipo
Telefon Mobil Sony Smartphone ST21i Xperia tipo

Lansarea de smartphone-uri DualSim la prețuri atractive e o mișcare bună făcută de Sony deoarece sunt mulți utilizatori cu două cartele SIM și care își doresc mai multă funcționalitate.


Un astfel de telefon mobil care-l recomand e Sony Xperia Tipo Dual Sim care vine în variantele black și silver. Bineînțeles există și variantă simplă care e cu vreo 50 de lei mai ieftină și e disponibilă în alte culori. Din păcate toate smartphone-urile DualSIM funcționează în Stand-By și nu Activ. Însă la un așa preț, merită să încercați un telefon cu Android. Sony ST21i Xperia Tipo are un preț de aproximativ 699 lei (verifică oferta și preț actualizat).

E vorba de Android 4 ICS care va upgradat la 4.1 Jelly Bean, însă producătorul nu a anunțat încă acest upgrade. E vorba de un model Entry-Level deci nu are specificații prea grozavă. Dar sunt suficient de bune pentru a se descurca perfect în aplicații. Pe scurt, are un ecran de 3.2 inci, memorie de 512MB, spațiu de 2.5 GB, cameră de 3.15 MP etc. Deci după cum am precizat anterior, puteți folosi diverse aplicații pe acesta și să jucați câteva jocuri de pe Google Play. Nu cred că are rost să optați pentru varianta simplă la o diferența așa de mică de preț.

Specificații tehnice


E destul de gros pentru un telefon cu ecran de 3.2 inci – 13 mm, dar are doar 99 de grame. Acel ecran are o rezoluție decentă și e protejat de suprafață rezistentă la zgârieturi. Chiar dacă are 2.9 GB, utilizatorul are la dispoziție 2.5 GB și un card de 4 sau 8GB e bine venit deoarece nu e foarte scump. Cu cei 512MB RAM puteți rula mai multe aplicații în același timp. LA capitolul comunicații are WLAN, bluetooth și 3G.
Cu acesta nu veți realiza cine știe ce poze sau înregistrări deoarece camera foto e de 3.15MP. Nu vine cu cameră secundară și acest aspect nu cred că poate fi un minus la un gadget așa de compact. Versiunea Androidului e 4.0.3 care e suficient de bună după părerea mea. Dacă venea cu Jelly Bean, nu ați fi avut suport flash care probabil v-ar fi fost de folos. Procesorul său de 800 MHz e unul Cortex A5 și e însoțit de Adreno 200.
Alături de cele de sus, are și GPS, accelerometru, browser HTML cu suport flash și o baterie de 1500 mAh. Acea baterie oferă circa 5 ore de convorbiri, 36 de ore de muzică și 350 de ore în stand-by. Deci Sony ST21i Xperia Tipo poate fi și un player portabil pentru călătoriile mai lungi.

Păreri pro și contra achiziției


  • Plusuri: oferă un multitasking decent, interfața poate fi folosită ușor cu o singură mână datorită ecranului de dimensiuni reduse,
  • Minusuri: ecranul acceptă gesturi doar cu 2 degete iar cartelele SIM funcționează în Stand-By.

Concluzie


Acest Sony Xperia Tipo e un telefon inteligent de buget și cu care nu veți da greș deoarece e realizat din materiale de calitate superioară, oferă destul de multe funcții datorită Androidului mai nou, o autonomie modestă și portabilitate.

Cumpără la preț special (cu transport gratuit în 1 zi)
Îți recomand magazinul meu preferat (ia-l de la ei)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu