Transport GRATUIT oriunde in tara la peste 20.000 de produse. Ai 15 zile timp sa te razgandesti !

Reducere la telefonul mobil HTC Smartphone Windows 8X LTE C625e

Telefon mobil HTC Smartphone Windows 8X LTE C625e
Telefon mobil HTC Smartphone
Windows 8X LTE C625e

Telefonul mobil HTC Smartphone Windows 8X LTE C625e este aici: Smartphone-ul HTC care te ține conectat, reflectându-ți, în același timp, personalitatea. 

Opțiuni unice de culori, un design unic, continuu, un ecran de personalizat, toate în slujba persoanelor și pasiunilor care contează cel mai mult pentru tine.
Acest smartphone HTC prinde viață atunci când îl îmbini cu personalitatea și preferințele tale. De asemenea, 8X prezintă un obiectiv pentru camera frontală, cu unghi ultra-lat, ce cuprinde mai multe persoane în cadru. Captezi întregul moment și absolut pe toată lumea; fiecare chip din grup și peisajul înconjurător. Partajează totul pe ecranul extraordinar, care prezintă detalii bogate și realiste, chiar și atunci când sunt vizualizate la lumină solară directă.


Cameră de talie mondială, concepută pentru fotograful din tine.


HTC ImageChip asigură faptul că vei realiza fotografii de înaltă calitate, clare și fidele, chiar și în condiții de luminozitate redusă, cum ar fi în restaurante cu lumină difuză, la întâlniri în interior sau la apus.


Captează fotografia la dimensiune dublă, cu obiectivul camerei frontale, cu unghi ultra-lat.


Cuprinde mai multe persoane în cadru, inclusiv pe tine! Acum, cuprinde mai multe persoane în cadru, cu camera frontală specială, cu unghi ultra-lat de 88°. Bucură-te de mai multe persoane, mai mult fundal și mai multe amintiri.


Ecran extraordinar în orice condiții de vizualizare.


Imaginile arată mai bine ca oricând pe ecranul HTC laminat, cu contrast clar și culori excelente, chiar și atunci când sunt expuse la lumină solară directă sau când sunt vizualizate din unghiuri înguste. Ecranul Gorilla® Glass durabil, ușor și rezistent la zgârieturi combate uzura zilnică, astfel încât te vei bucura de un ecran clar, impecabil, rezistent în timp.


Forma completează funcţionalitatea.


Deține tehnologia cea mai recentă și mai avansată, îmbinată cu un design unic, care atrage toate privirile. Am eliminat spațiile inutile și detaliile ultra-elaborate în favoarea unui produs uniform, cu formă fluidă. Suntem siguri că ești de acord cu faptul că 8X este extraordinar de confortabil atunci când îl ții în mână sau la ureche.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu